Salutació de l'alcaldessa

Rellinars és un dels municipis més petits del Vallès Occidental. Ens envolten les grans ciutats a l'entorn de Barcelona; però també estem a un peu del Bages, a tocar de la muntanya de Montserrat i de les planes de la Catalunya Central. Som terra de pas cap als orígens del país.

Som un nucli molt petit dins la gran Àrea Metropolitana de Barcelona

No volem perdre la nostra fesomia rural i les característiques que ens diferencien de la resta de poblacions de la comarca.

Rellinars vol seguir essent un poble tranquil per a tots els seus residents, estiuejants i visitants.

Aquí hi trobareu tota la informació que us calgui per a realitzar tràmits, conèixer els serveis que teniu a la vostra disposició i informacions de totes les activitats culturals, lúdiques i socials que es realitzen al municipi. Perquè, precisament, a causa del nostre aïllament, més que mai, ens cal utilitzar les noves tecnologies i seguir connectats amb tot el món.

Ens agradarà que descobriu  Rellinars. El nostre entorn privilegiat, a pocs quilòmetres de Barcelona i, al mateix temps, entre els Espais Naturals de la Serra de l'Obac i Montserrat és el valor més preuat que tenim com a poble i volem donar-lo a conèixer, també, des d'aquí a tothom.

Rellinars és molt a prop

Darrera actualització: 27.10.2018 | 13:51
Darrera actualització: 27.10.2018 | 13:51